Castellano | Català
Finques Colomer

ADMINISTRADORS DE FINQUES I API
A RUBÍ DES DE 1942

Finques Colomer

Informem als nostres clients que les nostres oficines romandran obertes de cara al públic, de dilluns a divendres de 9h a 13,30h i de 16h a 19h. No és necessària cita previa tot i que, per motius sanitaris, tenim limitat l'aforament. Segueixin en tot moment les indicacions de seguretat que hem posat en llocs visibles i del nostre personal.

Els seguim atenent al telèfon 936994304.

Administradors de Finques i API a Rubí des de 1942

Serveis

 Administració de Finques

Administrem habitatges, locals, oficines, naus industrials i places de pàrquing. Estem especialitzats en la zona de Rubí.
Qui pot Gestionar la meva finca millor que l'Agència d'Administració de Finques més antiga de Rubí?

 Compravenda i Lloguer

Ens encarreguem de gestionar el lloguer i venda d'habitatges, locals, oficines, naus industrials, terrenys i places de pàrquing a la zona de Rubí.
Qui em pot oferir més serietat que la Immobiliària API més antiga de Rubí?

 Asesorament per Inversors Immobiliaris

Molts dels nostres clients ens pregunten: Com puc invertir que sigui rendible?
La nostra dilatada experiència dins del sector i la nostra àmplia cartera de productes en lloguer i venda ens permet conèixer les tendències a la zona de Rubí, així com identificar aquelles propietats que presenten un potencial de rendibilitat més elevat.

 Assegurança d'Impagaments de Lloguers per a Propietaris

Si ho desitja, ens encarreguem de tramitar l'assegurança de les propietats que lloguem. Així tindrà la tranquil·litat que passi el que passi cobrarà el lloguer.

 Assegurances

Ens encarreguem de buscar i gestionar l'assegurança que millor s'adapti a les seves necesitats. Tant de llar, incendis, responsabilitat civil, comunitats de propietaris.


Contacte con nosotros sin compromiso

 
*
*
*
*

* = Dades obligatòries

Enviant dades...